Tuesday, December 9, 2014

Kurta Classic Plain & Stripe Disember 2014 Restocked

Kurta Classic plain dan stripe yang tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. 
Walaupun bermacam-macam design kurta di pasaran sekarang, kurta classic ini tetap best selling product :) Dan kami pun tak jemu-jemu restock untuk anda :)


Antara keistimewaan pakaian ini: 


++ Pelbagai warna dan saiz
++ Material tebal dan jahitan berkualiti
++ Longgar, sejuk, selesa, sedap mata memandang.

++ Humble, sesuai dipakai bersama seluar mahupun kain pelikat
++ Hadiah ideal untuk ayah, suami, abang atau adik. Bayangkan setiap kali mereka pakai untuk solat, anda dapat juga saham pahala, tak gitu? :)


Plain: RM59 (wm) RM61 (em) termasuk postage.
Plain: RM61 (wm) RM63 (em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!



Available
Size: L


Available
Size: XL


Available
Size: S, L


Available
Size: XL


Available
Size: S, M, L, XL


Available
Size: SS, S


Available
Size: SS, S(2), M(2), L, XL(2)


Available
Size: S


Available
Size: M, L


Available
Size: S


Available
Size: L, XL


Available
Size: S, M(2), L, XL


Available
S(2), XL(8)


Available
Size: M


SOLD OUT


Available
Size: XL


Available
Size: M, L, XL




Available
Size: M


SOLD OUT


Available
Size: S


Available
Size: M


Available
Size: M(2)


Available
Size: XL


Available
Size: S, M



Size SS
Shoulder / Ukuran Bahu : 37cm
Chest / Ukuran Dada : 49cm
Body Length / Labuh Baju : 81cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 45cm

Size S 
Shoulder / Ukuran Bahu : 42cm
Chest / Ukuran Dada : 52.5cm
Body Length / Labuh Baju : 87cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 52.5cm

Size M 
Shoulder / Ukuran Bahu : 44cm
Chest / Ukuran Dada : 53.5cm
Body Length / Labuh Baju : 88cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 56cm
Size L
Shoulder / Ukuran Bahu : 48cm
Chest / Ukuran Dada : 57cm
Body Length / Labuh Baju : 94cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 60cm

Size XL
Shoulder / Ukuran Bahu : 51cm
Chest / Ukuran Dada : 62cm
Body Length / Labuh Baju : 100cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 60cm

Size XXL
Shoulder / Ukuran Bahu : 57cm
Chest / Ukuran Dada : 75cm
Body Length / Labuh Baju : 98cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 61cm

Kurta Cotton Hoodie Fillah Disember 2014 Restocked

Kurta hoodie yang hot berjaya di-restocked Alhamdulillah.

Kurta cotton ni kategori high class ye tuan-tuan dan puan-puan.. Antara ciri-ciri yang pasti memuaskan hati anda semua adalah:

** Material tip top, brand Fillah
** Sejuk dipakai walaupun cuaca panas terik
** Sangat smart, handsome dan kemas jahitannya
** Selesa!
** Sedikit labuh berbanding kurta biasa
** Warna-warna yang memang maskulin
** Flexible dan santai, tak semestinya nak pegi masjid sahaja boleh pakai...
** Ehem! harga adalah sangat berpatutan

RM75 (wm) RM78 (em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!




Available
Size: L


Available
Size: L(2), XL


Available
Size: M


Available
Size: XL(2)


SOLD


Available
Size: M


Available
Size: L



Available
Size: L

Ukuran size:

Size S 
Shoulder / Ukuran Bahu : 44cm
Chest / Ukuran Dada : 54cm
Body Length / Labuh Baju : 114cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 51cm

Size M 
Shoulder / Ukuran Bahu : 49cm
Chest / Ukuran Dada : 59cm
Body Length / Labuh Baju : 125cm
Sleeve Length /Labuh Lengan :56cm

Size L
Shoulder / Ukuran Bahu : 52cm
Chest / Ukuran Dada : 62cm
Body Length / Labuh Baju : 131cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 58cm

Size XL
Shoulder / Ukuran Bahu : 57cm
Chest / Ukuran Dada : 70cm
Body Length / Labuh Baju : 134cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 59cm

Kurta Cotton Al Haram Disember 2014 Restocked

Antara kelebihan kurta cotton Al Haram ini ialah :

 * Material 100% cotton yang sangat cantik dan berkualiti, dijamin tidak nipis walaupun warna cerah
 * Sejuk, easy ironing ;)
 * Ada tiga poket, dihadapan, di sebelah kiri dan di sebelah kanan, satu poket berzip.
 * Jahitan dan potongan tersangatlah kemas.
 * Warna pun maskulin habis!

Apa lagi cepat dapatkan warna kegemaran anda sebelum stok habis. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk suami, anak2, mahupun abang adik ^__^


RM55 (wm) RM58 (em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!


Available
Size: L, XXL (3)


Available
Size: S(2), M, XL (2), XXL(2)


Available
Size: S, M, XL (2)


Available
Size: S(2), M, XXL (2)


Available
Size: M, XL


Available
Size: XXL


Available
Size: S, M, L


Available
Size: S, XL


Available
Size: M(3), XL, XXL


Available
Size: M


Ukuran:

Size S 
Shoulder / Ukuran Bahu : 43cm
Chest / Ukuran Dada : 54cm
Body Length / Labuh Baju : 94cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 54cm

Size M 
Shoulder / Ukuran Bahu : 45cm
Chest / Ukuran Dada : 55cm
Body Length / Labuh Baju : 97cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 55cm

Size L
Shoulder / Ukuran Bahu : 49cm
Chest / Ukuran Dada : 60cm
Body Length / Labuh Baju : 101cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 60cm

Size XL
Shoulder / Ukuran Bahu : 52cm
Chest / Ukuran Dada : 62cm
Body Length / Labuh Baju : 103cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 62cm

Size XXL
Shoulder / Ukuran Bahu : 53cm
Chest / Ukuran Dada : 63cm
Body Length / Labuh Baju : 105cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 66cm

Jzkk :)


Gamis Cotton Superb Quality

Assalamualaikum wbt :)
Di sini kami juga menawarkan koleksi terbaru iaitu gamis, yang mana ia lebih labuh sedikit dari kurta dan singkat dari jubah. Kira tengah-tengah lah.
* Material cotton super lembut! 
* Sangat berkualiti, tidak panas
* Terdapat dua jenis, cekak musang dan teluk belanga
* Warna maskulin as usual :)
* Butang yang kemas dan cantik
* Harga sangat berbaloi dengan kualitinya!




Grey
Size available: S (cekak musang)

zoom in:

Harga: RM75(wm) RM78(em) termasuk postage.


Size S 
Shoulder / Ukuran Bahu : 44cm
Chest / Ukuran Dada : 60cm
Body Length / Labuh Baju : 102cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 53cm

Size L
Shoulder / Ukuran Bahu : 47cm
Chest / Ukuran Dada : 64cm
Body Length / Labuh Baju : 115
Sleeve Length /Labuh Lengan : 57cm

Size XL
Shoulder / Ukuran Bahu : 49cm
Chest / Ukuran Dada : 67cm
Body Length / Labuh Baju : 119cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 57cm

Sms / Whatsapp 014 6689890 to order. jzkk! 





Tuesday, December 2, 2014

Late Update

Assalamualaikum, dear beloved agents & customers, untuk sebarang pertanyaan stok especially kurta classic plain & cotton al- haram (kerana ada banyak restock tapi tak sempat update, pembikanan website tertangguh dek kerana line internet yang terputus), terus sms / whatsapp saya 014 6689890 ya. jzkk!

Tuesday, November 25, 2014

Restock & Rebranding

Assalamualaikum wbt semua :)

Stok baru untuk kurta classic plain & cotton Al Haram berjaya di-restocked buat kesekian kalinya. 

inshaAllah akan update dalam masa terdekat. *take note ye, agents*

p/s: AFC dalam process re-branding dan website rasmi sedang dalam pembikinan :) Doakan kami ya! Semoga home-business ini diredhai Allah, terus maju, berkat dan berkembang ^_^ 

Lets Revive the Sunnah :) Berusaha! 

Monday, November 24, 2014

Wednesday, August 20, 2014

Bergaya kan?

Some of the photos of our cute customers, wearing kurta with pants for kids ^_^ Jzkk for the supports!

Ada beberapa pasang masih berbaki :)