Tuesday, November 11, 2014

Kurta Classic ( Plain & Stripe ) Sale

Assalamualaikum wbt,

Dear customers and agents, AFC dengan sukacitanya memaklumkan yang kami mengadakan sale harga runtuh menjunam untuk kurta design classic iaitu plain dan stripe.

Stok adalah amat terhad jadi grab them fast! Valid from 11 Nov 2014 hingga 30 Nov 2014 SAHAJA!



Booked




1 booked, 2 available





SS Sold Out 




M Sold Out


Jzkk :)



Wednesday, August 20, 2014

Bergaya kan?

Some of the photos of our cute customers, wearing kurta with pants for kids ^_^ Jzkk for the supports!

Ada beberapa pasang masih berbaki :) 




Saturday, August 16, 2014

Kurta with Pants Fadhilah Fillah

Salam, another new products coming in Alhamdulillah ;)
Set ni khas untuk customer yang selalu demand for kurta sepasang siap seluar :) This is one of the good brands ^_^

 * Material cotton sejuk & selesa
 * Kolar cekak musang, ada poket di hadapan baju
 * Seluar getah sepenuhnya, berpoket
 * Cutting besar, sila rujuk ukuran sebelum membeli 

RM75 (wm) RM78 (em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!


Size available: M


Size available: L


Size available: S


SOLD OUT


Size available: M


Size available: L

Ukuran:

Size S 
Shoulder / Ukuran Bahu : 44cm
Chest / Ukuran Dada : 60cm
Body Length / Labuh Baju : 104cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 56cm

Ukur lilit pinggang:52cm
Labuh seluar:84cm

Size M 
Shoulder / Ukuran Bahu : 45cm
Chest / Ukuran Dada : 62cm
Body Length / Labuh Baju : 105cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 56cm

Ukur lilit pinggang:58cm
Labuh seluar:86cm

Size L
Shoulder / Ukuran Bahu : 49cm
Chest / Ukuran Dada : 69cm
Body Length / Labuh Baju : 109cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 59cm

Ukur lilit pinggang:64cm
Labuh seluar:90cm

Friday, August 15, 2014

Kurta Cotton Brothers

Salam, new arrival :)
Kurta cotton jenama Brothers didatangkan dengan design istimewa pada kolar . Juga terdapat kurta bercorak kotak-kotak bagi yang inginkan kelainan.

Bagi design black white, black turqoise dan black orange, jenis material adalah seperti kasa rubiah, nipis, yang memerlukan pemakaian tshirt di dalam :) Tetapi bagi design purple dan blue yang bercorak kotak-kotak, jenis material adalah cotton tebal.

RM50 (wm) RM53 (em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!


Size available: 40


Size available: 44


Size available: 44


Size available: 42


Size available: 40


Ukuran:
Size S (40)
Shoulder / Ukuran Bahu : 40cm
Chest / Ukuran Dada : 54cm
Body Length / Labuh Baju : 100cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 56cm

Size M (42)
Shoulder / Ukuran Bahu : 42cm
Chest / Ukuran Dada : 57cm
Body Length / Labuh Baju : 103cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 54cm

Size L (44)
Shoulder / Ukuran Bahu : 44cm
Chest / Ukuran Dada : 59cm
Body Length / Labuh Baju : 110cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 57cm

Size XL (46)
Shoulder / Ukuran Bahu : 46cm
Chest / Ukuran Dada : 60cm
Body Length / Labuh Baju : 113cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 58cm


Thursday, August 7, 2014

Kurta Cotton Al- Haram

Bismillah :) New product in the house! Alhamdulillah kami dapat memvariasikan lagi kurta dalam koleksi kami. Antara kelebihan kurta cotton Al Haram ini ialah :

 * Material 100% cotton yang sangat cantik dan berkualiti, dijamin tidak nipis walaupun warna cerah
 * Sejuk, easy ironing ;)
 * Ada tiga poket, dihadapan, di sebelah kiri dan di sebelah kanan, satu poket berzip.
 * Jahitan dan potongan tersangatlah kemas.
 * Warna pun maskulin habis!

Apa lagi cepat dapatkan warna kegemaran anda sebelum stok habis. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk suami, anak2, mahupun abang adik ^__^


RM55 (wm) RM58 (em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!





Size available: L, XXL


Size available: S, XXL


Size available: S,XL


Size available: M, XXL


SOLD OUT



Size available: L


Size available: M, L



The brand signature :)

Ukuran:

Size S 
Shoulder / Ukuran Bahu : 43cm
Chest / Ukuran Dada : 54cm
Body Length / Labuh Baju : 94cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 54cm

Size M 
Shoulder / Ukuran Bahu : 45cm
Chest / Ukuran Dada : 55cm
Body Length / Labuh Baju : 97cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 55cm

Size L
Shoulder / Ukuran Bahu : 49cm
Chest / Ukuran Dada : 60cm
Body Length / Labuh Baju : 101cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 60cm

Size XL
Shoulder / Ukuran Bahu : 52cm
Chest / Ukuran Dada : 62cm
Body Length / Labuh Baju : 103cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 62cm

Size XXL
Shoulder / Ukuran Bahu : 53cm
Chest / Ukuran Dada : 63cm
Body Length / Labuh Baju : 105cm
Sleeve Length /Labuh Lengan : 66cm

Jzkk :)


Wednesday, August 6, 2014

Kurta Short Sleeve Kids Aug 2014 Restocked

Assalamualaikum, kurta paling simple untuk anak-anak anda kini datang lagi. ;)

 * Lebih banyak size dan warna.
 * Material comfy dan sejuk
 * Sesuai untuk santai2, bawa solat, boleh juga as casual attire, pakai dengan jeans ^_^
 * Paling best, ada penurunan harga ;p
 * Sulaman pada leher would be vary ya, lain size lain sulaman..

RM40(wm) RM43(em) termasuk postage.
Jika berminat, pm / sms / whatsapp 014 6689890 now!



SOLD
Size available: 32


Size available: 32, 34, 38


Size available: 36(2pcs), 38(1 booked, 1 available), 40


Size available: 34, 36(2pcs), 38, 40(2pcs)


Size available: 34


Size available: 30


Size available: 34, 36, 40

Ukuran:

30:
bahu:29cm
dada: 38cm
labuh:74cm

32
bahu:37cm
dada: 44cm
labuh:80cm

34
bahu:40cm
dada: 46cm
labuh:82cm

36
bahu:42cm
dada: 50cm
labuh:88cm

38
bahu:43cm
dada: 52cm
labuh:92cm

40
bahu:44cm
dada: 56cm
labuh:98cm

Monday, August 4, 2014

Eid Mubarak!

Assalamualaikum wbt! eid mubarak diucapkan kepada semua pelanggan mahupun bakal pelanggan :) terima kasih atas sokongan anda even dah lepas raya pun order masih belum putus2 ^_^ inshaAllah a lot of new items arrived & hot items restocked! As usual, kita update slow2 k. Stay tuned and always check them out here: atikahfasihahcollection.blogspot.com
cc: our valued dropship agents ��


Tuesday, July 8, 2014

Kurta + Pants + Songkok Sets

Salam, set ini mengandungi kurta, seluar dan songkok pada harga yang sangat berpatutan!

Antara kelebihan set ini:
* Material mewah dan high class, jenis licin tapi tidak tebal dan tidak panas.
* Jahitan & sulaman yang sangat kemas
* Tak perlu susah2 nak cari kopiah kerana dah set dengan songkok
* InshaAllah anak2 anda pasti kelihatan segak bergaya dan dalam masa yang sama, dapat pahala amal sunnah!
* Warna2 yang cantik dan pelbagai

Harga:

RM60 (wm) RM63(em) termasuk postage, untuk semua size.


SOLD
Size: 1 year


Size: 1 year


SOLD
Size: 1 year


SOLD
Size: 1 year


Size: 1 year


Songkok untuk set 1 year.



Size: 2 year


Size: 2 year


Size: 2 year


Size: 2 year (available 2 pasang)


Size: 2 year


Songkok untuk set 2 year.


SOLD
Size: 3 year


SOLD
Size: 3 year


Songkok untuk set 3 year.


Size: 4 year


SOLD
Size: 4 year


Size: 4 year


Songkok untuk set 4 year.



** with flaws. ada cop mohor arab saudi ke apa ni tidak pasti, pada tangan kiri ( tidak jauh dari bahu, tidak ketara sewaktu pakai )

SOLD
Size: 5 year



SOLD
Size: 5 year


SOLD
Size: 5 year


SOLD
Size: 5 year


SOLD
Size: 5 year


Songkok untuk set 5 year.


Size: 6 year


Songkok untuk set 6 year.


SOLD
Size: 7 year


Size: 7 year


Size: 7 year


Size: 7 year


Songkok untuk set 7 year.

1y:
Ukuran baju:
Bahu: 28cm
Dada: 35cm
Lengan: 27cm
Labuh baju: 46cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 39cm
Labuh seluar: 48cm

2y:
Ukuran baju:
Bahu: 29cm
Dada: 37cm
Lengan: 29cm
Labuh baju: 49cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 51cm


3y:

Ukuran baju:
Bahu: 31cm
Dada: 37cm
Lengan: 30cm
Labuh baju: 54cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 57cm

4y:

Ukuran baju:
Bahu: 34cm
Dada: 39cm
Lengan: 34cm
Labuh baju: 57cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 62cm

5y:

Ukuran baju:
Bahu: 34cm
Dada: 40cm
Lengan: 36cm
Labuh baju: 60cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 42cm
Labuh seluar: 66cm

6y:

Ukuran baju:
Bahu: 36cm
Dada: 44cm
Lengan: 40cm
Labuh baju: 65cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 44cm
Labuh seluar: 73cm

7y:


Ukuran baju:
Bahu: 38c
Dada: 44cm
Lengan: 41cm
Labuh baju: 68cm

Ukuran seluar:
Pinggang: 48cm
Labuh seluar: 76cm


Jika berminat pm / sms / whatsapp 014 6689890 jika berminat. Be quick. ;)